Glyseriini

INCI-NIMI: Glyseriini

Glyseriini on ihon kanssa identtinen kosteutta sitova ainesosa: se sitoo vettä ja auttaa pitämään ihon uloimman kerroksen miellyttävän kosteutettuna. Koska se on hygroskooppinen, se vetää kosteutta sarveiskerrokseen ja tukee ihon omaa Natural Moisturizing Factor (NMF) -tekijää, joka on keskeinen joustavan ja terveen ihosuojan kannalta.

Koostumuksissa glyseriini myös parantaa muiden pehmentävien ja okklusiivisten ainesosien toimintaa pitämällä veden siellä, missä sitä tarvitaan, ja auttaa vähentämään kireyden tunnetta ja ihon pinnan hilseilyä. Sitä siedetään laajalti, se toimii useimmissa ilmastoissa ja on erityisen tehokas ihosuojaa tukevissa rutiineissa yhdistettynä lipideihin (keramidit/rasvahapot) ja hellävaraiseen puhdistukseen.

Glyseriini hyödyt:

  • Syvä, miellyttävä kosteutus
  • Tukee tervettä ihon suojamuuria
  • Auttaa pehmentämään karheaa rakennetta
  • Vähentää kuivuuden aiheuttamaa näkyvää hilseilyä
  • Parantaa ihon yleistä joustavuutta

Glyseriini sopii parhaiten:

  • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
  • Kuivuneelle tai kiristävältä tuntuvalle iholle
  • Kuivalle iholle tai heikentyneelle suojamuurille
  • Käytä aktiivisten ainesosien rinnalla mukavuuden parantamiseksi

Aliasoitu seuraavan kanssa:

  • Glyseriini
  • Glyseroli
  • Glyseriini
  • Kasviglyseriini

Huomioitavaa:

Glyseriini on yleensä hyvin siedettyä. Erittäin runsaasti glyseriiniä sisältävät koostumukset voivat tuntua joistakin tahmeilta; kevyen kosteusvoiteen levittäminen sen päälle voi parantaa tuntumaa.

Jos iho on halkeillut tai voimakkaasti ärtynyt, ota uusi tuote käyttöön vähitellen ja lopeta käyttö, jos jatkuvaa kirvelyä tai punoitusta ilmenee.

Tilaa LUXX Insider

Ilmainen toimitus ensimmäiseen tilaukseesi + 200 LUXX-pistettä. Kuule ensimmäisten joukossa hinnanalennuksista, varastotäydennyksistä ja uutuuksista. Lue lisää